Bekijk onze Facebook posts en word fan!

Stay Away

Wat is stay away Fysieke Empowerment voor vrouwen?

Bang om alleen te lopen?
Vind je het moeilijk om directief te zijn, als iemand je lastig valt?
Ben je terughoudend in het aangeven van je grenzen?

Dan kunnen wij je een hoop leren!

Ook jij kunt je krachtig en sterk voelen. Je bent zelfverzekerd en overtuigd van je fysieke en mentale kracht, zodat je je leven en relaties veel meer naar je hand zet. Dit is precies waar de fysieke empowerment cursus Stay Away over gaat. De cursus leert je vaardigheden die nodig zijn om als vrouw volledig in je kracht te staan.

Stay Away is de eerste cursus fysieke empowerment van Trainingscentrum Helena, speciaal ontworpen voor vrouwen. Bij fysieke empowerment en zelfverdediging voor vrouwen zijn er immers andere dingen belangrijk dan bij een cursus voor mannen. Ook zijn er specifieke scenario’s die in het bijzonder voor vrouwen een gevaar vormen.

Tijdens deze cursus behandelen we de drie centrale aspecten van zelfverdediging. Geef je nu op voor de nieuwe cursus Stay Away.

De cursus in Haarlem start op 28 september 2017 t/m 7 december 2017, De lessen zijn iedere donderdagavond van 20.30 t/m 21.45 uur, behalve donderdag 26 oktober 2017, deze valt uit ivm de herfstvakantie.

Profiteer nu van de korting van maar liefst 30 euro als je je inschrijft voor 1 september 2017 en betaal 149 euro voor deze cursus ipv 179 euro!!

1. Het verbale aspect

Geweld is niet fijn. Het laatste wat je wilt, is vechten met iemand die groter en sterker is dan jij. Daarom besteden we aandacht aan 'conflictbeheersing'. Oftewel: we leren je hoe je met praten nare situaties kunt oplossen en voorkomen en hoe je verbaal je grenzen kunt geven.

2. Het fysieke aspect

Toch kan een situatie altijd misgaan. We willen graag dat jij jezelf kunt verdedigen tegen alle aanvallen. Daarom leren we je ook Krav Maga, het meest realistische en best geteste zelfverdedigingssysteem ter wereld.

Krav Maga werkt ongeacht de grootte en gewicht van de gebruiker, waardoor het een perfect systeem is voor vrouwen van alle leeftijden. Je leert je verdedigen tegen de meest voorkomende aanvallen op straat. Wat moet je doen als iemand je wurgt? Vastgrijpt? Te dicht bij je gaat zitten? Of zomaar een kus geeft?

3. Het mentale aspect

Tot slot besteden we ook aandacht aan mentaliteit: hoe sta je Sterk in je Schoenen? Hoe zorg je ervoor dat jij zo zelfverzekerd over komt dat een aanvaller je niet eens dúrft aan te vallen? De volledige cursus bestaat uit 10 lessen, verdeeld over 10 weken. De cursus is inclusief tok (kruisbeschermer voor vrouwen). In verband met de lesopbouw is het volgen van losse lessen niet mogelijk. 

Waar en wanneer?

De cursus in Haarlem start op 28 september 2017 t/m 7 december 2017, De lessen zijn iedere donderdagavond van 20.30 t/m 21.45 uur, behalve donderdag 26 oktober 2017, deze valt uit ivm de herfstvakantie.

Profiteer nu van de korting van maar liefst 30 euro als je je inschrijft voor 1 september 2017 en betaal 149 euro voor deze cursus ipv 179 euro!!

Je kunt ook ons exclusieve FEMMEpowerment volgen; een programma van 4 maanden waarin alle vormen van onze unieke empowerment methode uitvoerig aan bod komen:

  • Cognitieve Empowerment
  • Mentale Empowerment
  • Verbale Empowerment
  • Fysieke Empowerment

Het FEMMEpowerment porgramma start 2 maal per jaar. Inschrijven kan na een persoonlijk intake gesprek. Meer informatie hierover vind je hier.

Hoe bescherm ik mezelf?

Om alvast een voorproefje te geven op de cursus Stay Away, hebben we 10 tips om je Fysieke Empowerment te vergroten op een rijtje gezet. De dames die bij onze seminar aanwezig waren, zullen ze herkennen! Hoe bescherm ik mezelf?

Op deze pagina kun je ook nog ons Ebook "7 mythes die vrouwen hun kracht ontnemen" gratis downloaden