• Home
  • Wat wij bieden

Jouw fysieke en mentale kracht op topniveau

Trainingscentrum Helena leert mensen van alle leeftijden en achtergronden sterk in hun schoenen te staan. Middels 's werelds best geteste zelfverdedigingsmethodes en trainingsprincipes brengen we jouw fysieke en mentale kracht naar topniveau. We verleggen je grenzen en verrijken jouw welzijn door gezonder te leven, beter te bewegen, je zelfvertrouwen en persoonlijke kracht te verruimen en je gevoel van veiligheid te vergroten. Dit doen we middels reguliere trainingen Krav Maga, Trojan Workout en Mental Power, maar ook evenementen en privé- en bedrijfstrainingen.

Krav Maga

Een unieke ongewapende zelfverdedigingsmethode. Ontwikkeld voor gebruik in het dagelijks leven. Krav Maga technieken zijn gebaseerd op je natuurlijke reflexen. Daardoor is het makkelijk te leren. De focus ligt op het voorkomen, de-escaleren, verdedigen, bevrijden en wegkomen. 

Trojan Workout

Een trainingsmethode waarmee je in minimale tijd, maximale resultaten kunt boeken. Een training die perfect past in een wereld met strakke planningen en zo efficiënt mogelijk alles indelen.

Mental Power

Een empowerment programma voor mensen die willen groeien in hun persoonlijk leiderschap en op een optimaal niveau willen presteren. Middels mentale én fysieke oefeningen leer je jouw verzwakkende gedachten, stress en verminderde emotionele kracht om te buigen en angsten en weerstand te overwinnen.

Evenementen

Trainingscentrum Helena organiseert verschillende soorten evenementen op allerlei niveaus.

Bekijk hier ons overzicht aan evenementen en maak kennis met de tools die jou helpen mentaal, verbaal en fysiek sterker in je schoenen te staan.

Privétrainingen

Dé manier om met extra aandacht door de persoonlijke begeleiding snel je doelstelling te bereiken.

Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn om 1-op-1 of in een kleine groep toe te werken naar en het behalen van jouw sportieve mijlpaal.

Bedrijfstrainingen

Trainingscentrum Helena biedt ook tailor made weerbaarheidstrainingen voor op de werkvloer.

Bekijk hier hoe onze verbale, mentale en fysieke trainingen het vitaliteits- en duurzaamheidsprogramma van jouw bedrijf kunnen versterken.

Trainingscentrum Helena richt zich op de veiligheid en gezondheid van haar leden. Met effectieve methodes proberen wij dit te realiseren. Hiermee leren wij mensen van alle leeftijden en achtergronden "Sterk in je Schoenen" staan.
Martijn Bos

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

H. Dunantweg 1
2402 NM Alphen aan den Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons