Bekijk onze Facebook posts en word fan!

Trojan Workout Kettlebell basis seminar

logo trojan Sterker worden, snel afvallen en beter bewegen? Maak dan kennis met kettlebell training bij Trainingscentrum Helena.

Trainingscentrum Helena is een autoriteit op het gebied van Kettlebell, Bodyweight training en Trojan Workout en verzorgt op reguliere basis seminars voor het aanleren van Kettlebell technieken. 

Leer Kettlebell training volgens de principes van Trojan Workout en RKC.

De seminars Trojan Workout Kettlebell zijn zowel voor beginnende om de techniek aan te leren als voor gevorderde kettlebellers om hun techniek verder te verbeteren.

De seminar heeft als doel het aanleren van technieken en is dus wat anders als een workout.

seminar kettlebell

WAT IS EEN KETTLEBELL?

Een kettlebell ziet eruit als een zwarte kanonskogel met een handvat aan de bovenkant en komt in verschillende gewichten vanaf 8 kilo. Dankzij speciaal ontwikkelde oefeningen, kan de kettlebell veel spiergroepen tegelijk trainen.

Uit onderzoek blijkt dat een half uur met de kettlebell net zo effectief is als anderhalf uur fitnessen!

WAT LEER JE TIJDENS EEN SEMINAR ?

In een seminar gaan we grondig in op verschillende technieken en trainingsprincipes. Aan het einde van de seminar ken je alle ins en outs van de meest cruciale technieken in het kettlebell curriculum.

Tijdens onze basis seminar behandelen we:

 MG 8627

 • de Trojan Pose
 • Turkish Get-up
 • variaties van de Swing.   

We beginnen helemaal vanaf het begin, dus de seminars zijn uitermate geschikt voor beginners. Maar ook als je al wat basiskennis hebt van kettlebelltraining is deze seminar zeer geschikt voor je.

De seminar kan dienen als aanvulling op de lessen Trojan Workout, ter voorbereiding op een kettlebell opleiding of om kennis te maken met de Kettlebellsport en vervolgens zelfstandig thuis te trainen.

De nadruk van de seminars ligt op het op een gezonde manier sporten en in het bijzonder het aanleren van technieken.

SPECIALE KORTING BIJ AANSCHAF KETTLEBELL

Tijdens de seminar verzorgen wij de originele kettlebells. Na afloop kunnen deelnemers de gebruikte kettlebell aanschaffen met maar liefst 20% korting. Na de workshop kun je dus ook thuis aan de slag!

Dit betekent:

 • 8 Kg Kettlebell van € 39,- voor € 31,20
 • 10 Kg Kettlebell van €49,- voor € 39,20
 • 12 Kg Kettlebell van €59,- voor € 47,20
 • 14 Kg Kettlebell van €69,- voor € 55,20
 • 16 Kg Kettlebell van € 79,- voor € 63,20
 • 18 Kg Kettlebell van € 85,- voor € 68,00
 • 20 Kg Kettlebell van € 89,- voor € 71,20
 • 22 Kg Kettlebell van € 99,- voor € 79,20
 • 24 Kg Kettlebell van € 115,- voor € 92,00
 • 26 Kg Kettlebell van € 120,- voor € 96,00
 • 28 Kg Kettlebell van € 125,- voor € 100,00
 • 30 Kg Kettlebell van € 135,- voor € 108,00
 • 32 Kg Kettlebell van € 145,- voor € 116,00
 • 36 Kg Kettlebell van € 155,- voor € 124,00
 • 40 Kg Kettlebell van € 169,- voor € 135,20
 • 44 Kg Kettlebell van € 185,- voor € 148,00
 • 48 Kg Kettlebell van € 199,- voor € 159,20
 • 60 Kg Kettlebell van € 250,- voor € 200,00

WIE GEEFT DE SEMINAR ?

De kettlebell seminars staan altijd onder leiding van een Trojan Workout en RKC gecertificeerde instructeur van Trainingscentrum Helena. Het team staat onder leiding van Master Trojan Workout en Senior RKC instructeur Martijn Bos.

Martijn is persoonlijk opgeleid door Pavel Tsatsouline, de man die de kettlebell buiten Rusland bekend maakte. RKC staat voor Russian Kettlebell Challenge en is wereldwijd de meest toonaangevende kettlebell opleiding. Martijn is een internationaal erkend Kettlebell instructeur en docent trainingsleer (HBO)

TRAININGSRESULTATEN VAN VORIGE SEMINAR

Tijdens de laatste seminar was 90% van de deelnemers na afloop 15-20% sterker!

seminar juli 18

 Antoinette, 48 jaar, Haarlem

Toen ik een aantal jaar geleden na de diagnose reuma het advies kreeg van de artsen om ‘rustig aan’ te doen, wist ik dat dit lastig zou worden voor mij. Ik hou ervan om mijzelf uit te dagen en mijn grenzen te verleggen. Toch moest ik realistisch zijn en onder ogen komen dat mijn lijf niet altijd wil meewerken. Mijn eerdere ervaring met kettlebell training was niet erg succesvol. Ik had moeite met de grip en de kettlebell vloog zowat uit mijn handen. Toch heb ik het niet opgegeven en heb ik na een periode van Krav Maga en bokszaktraining bij Trainingscentrum Helena (aanrader voor mentale weerbaarheid!) de stap gewaagd richting de Trojan Workout Basisseminar. Fantastisch! Kennelijk was ik er dit keer klaar voor. Suzanne en Martijn snappen heel goed dat ik enerzijds heel zuinig ben op mijn lichaam, maar anderzijds de ‘challenge’ wil aangaan en door zorgvuldig te letten op mijn houding en techniek kan ik nu op een veilige en effectieve manier trainen met kettlebells. En het is zo’n fijne uitlaatklep! Trojan Workout heeft mij in een zwaar jaar (werk en prive) echt op de been gehouden. Ik volg nu reguliere Trojan Workout trainingen, die ik heel goed en heel gezellig vind. Daarnaast heb ik de basisseminar inmiddels al drie keer gedaan! Ik blijf mijzelf uitdagen, bijvoorbeeld door steeds een gewicht hoger te gaan met de kettlebell maar wil hierbij goed begeleid worden. Daarvoor zijn de seminars ideaal! Ik heb mij nu al weer opgegeven voor de volgende: de basis seminar én de advanced!

Geef je nu op! Klik hiervoor op de groene betaalknop hieronder

Wat: Trojan Workout Kettlebell basis seminar
Wie: beginners en gevorderden die willen leren om correct te kunnen trainen met een kettlebell Instructeur
Wanneer: zondag 25 november 2018
Waar: Trainingscentrum Helena Haarlem, Gonnetstaat 7
Tijd: 10.00-12.00 UUR
Prijs: € 40,00