Bekijk onze Facebook posts en word fan!

Testimonial van Roos

Beste Martijn,

Een aantal maanden geleden liep ik, op aanraden van mijn beste vriend, jouw Trainingscentrum in Haarlem binnen. Hij was zelf heel enthousiast over de Trojan Workout en het leverde hem heel veel op had hij me verteld. Hij was van mening dat het ook mij veel zou kunnen opleveren.
Met enige aarzeling ben ik toen naar jouw trainingscentrum gegaan om daar voor het eerst kennis te maken met Trojan Workout. Ik had inmiddels al heel vaak een poging gedaan om af te vallen, of meer conditie op te bouwen en het had tot nu toe tot niets geleid. Er was zelfs een tijd waarin ik 1000 sit-ups op een dag deed, in de hoop een platte buik te krijgen. Helaas kreeg ik daar alleen pijn in mijn rug van.

Ik had het eigenlijk al opgegeven en me erbij neergelegd dat ik na 3 zwangerschappen (en lekker eten) geen strak figuur meer had. Mijn vriend was echter zo overtuigd van jouw Trojan Workout dat ik dus toch een aantal maanden geleden voor het eerst kennis maakte met jouw manier van trainen. Ik had er eerlijk gezegd weinig vertrouwen in dat het bij mij ook zou werken. Bij anderen kon ik me wel voorstellen, maar bij mij werkte het vast niet. Zo was mijn overtuiging.

Mijn eerste kennismaking met de kettlebell vergeet ik nooit meer! Ik kon niet geloven dat dat ding maar 12 kilo woog. Het leek minimaal 30! Ik vergeet ook niet snel meer mijn eerste 10 tellen planken en mijn eerste 8 kettlebellswings. Ik was kapot na 30 minuten!
Maar anders dan anders, kon ik dit wel volhouden. De training is altijd maar kort, dus voor ik kon opgeven, was de training al voorbij. Ik kon werken in mijn eigen tempo en mijn eigen grenzen verleggen. Ik merkte na ongeveer 6 weken voor het eerst verschil. Niet eens zozeer fysiek, maar mentaal. Ik merkte dat ik lekkerder in mijn vel zat en positiever in het leven stond. Ik vroeg me toen nog af of het door de training kwam. Inmiddels weet ik het zeker. Trojan workout heeft mij veel opgeleverd! Ik voel me er goed door en ook mijn lijf is strakker en sterker.

Jij gaf me voor ik begon met trainen het advies om een foto te maken van mezelf in bikini en dat steeds na een maand te herhalen. Dat heb ik gedaan. Gelukkig! Ik kan nu het resultaat van 4 maanden Trojan Workout goed zien. Ik ga hier zeker mee door en zal het iedereen aanraden die zich zowel fysiek als mentaal beter wil voelen!

Ik ben blij dat mijn vriend mij heeft weten te overtuigen om Trojan Workout te gaan doen. Er is maar een nadeel aan je training en dat is dat ik na 4 maanden allemaal nieuwe broeken moest kopen, omdat ik 2 maten kleiner aan kon! ;-)

Bedankt voor je lessen tot nu toe.

Vriendelijke groet,
Roos

roos