Bekijk onze Facebook posts en word fan!

Naast reguliere lessen verzorgt Trainingscentrum Helena ook op maat gemaakte privé-trainingen, speciaal opgesteld om jouw doelen te realiseren. Je krijgt bij specifieke wensen op het gebied van fysieke en mentale weerbaarheid een eigen programma waar je op alle fronten sterker van wordt! Je krijgt alle aandacht van de instructeur. Je kennis en vaardigheden nemen in een rap tempo toe.

Uniek Krav maga trainingstraject

Op afspraak biedt Trainingscentrum Helena privé training Krav Maga. Eén op één (voor één persoon) of in duo vorm (voor twee personen).

  • Je leert je veiligheid vergroten
  • Je leert je effectief verdedigen tegen de meest uiteenlopende (gewelds)situaties
  • Je ontwikkelt ongemerkt een top conditie
  • Je ontvangt de onverdeelde aandacht van een gecertificeerd Krav Maga instructeur en lid van het Helena instructeurs team

Met onze ruime kennis van Krav Maga, empowerment, veiligheid en fysiologie/trainingsleer ontvang je, samen met een partner, van één van onze instructeurs een programma speciaal ontwikkeld voor het behalen van jullie doelstellingen.

Omdat wij resultaat gericht zijn, is het niet mogelijk om losse privé trainingen te volgen. We ontwikkelen programma's die erop gericht zijn om doelstellingen na te streven. Afhankelijk van jullie doelstelling zullen jullie in overleg met een instructeur een plan uitzetten en maak je afspraken over het aantal te volgen lessen. 

Je kunt zelf een partner kiezen en je samen aanmelden. Of je meldt je alleen aan. Wij zullen je dan met iemand anders inroosteren.

Kosten

  • Op maat gemaakt individueel programma van 10 uur verdeeld over 10 lessen van 1 uur:   €900,- (per persoon)
  • Op maat gemaakt duo programma van 10 uur verdeeld over 10 lessen van 1 uur:   €500,- (per persoon)

Voor onze trainingen en behandelingen op afspraak hanteren wij een betalingsverplichting wanneer er sprake is van het niet bijtijds afmelden van de afspraak (48 uur voor aanvang van de afspraak). 

INDIVIDUELE VOORBEREIDING OP JE KRAV MAGA EXAMEN

Uitsluitend voor de leden van Trainingscentrum Helena bieden we de mogelijkheid om met een klein groepje studenten, individueel met een instructeur je examen door te nemen. Je loopt stap voor stap het hele curriculum langs of je besteed extra aandacht aan de technieken die bij jouw pre test niet lekker verliepen of waarbij je niet comfortabel genoeg bent om ze onder stress uit te kunnen voeren.

Dit helpt je om nog beter voorbereid te verschijnen en kan je een groter gevoel van vertrouwen geven over je prestaties op het examen.

In aanloop naar een examen kun je een afspraak inplannen voor deze vorm van begeleiding.
privéles met 2 personen, gericht op het examen: €50,- p.p.
privéles met 4 personen, gericht op het examen: €25,- p.p.

Aanmelden doe je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groepstraining of kinderfeestjes

Op aanvraag bieden wij ook training op maat voor groepen van 3 personen of meer. Van teambuildingsactiviteiten tot verjaardagsfeestjes voor kinderen, Trainingscentrum Helena verzorgt een veelzijdig en uitdagend programma voor groepen van alle leeftijden.

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 023-8445093 (op werkdagen van 16:00-21:00)