Bekijk onze Facebook posts en word fan!

Over Trainingscentrum Helena

Trainingscentrum Helena richt zich op de veiligheid en gezondheid van haar leden. Met effectieve methodes proberen wij dit te realiseren. Hiermee leren wij mensen van alle leeftijden en achtergronden "Sterk in je Schoenen" staan.

Krav Maga en Trojan Workout

We maken gebruik van 's werelds best geteste zelfverdedigingsmethode: Krav Maga. Daarnaast bieden wij Trojan Workout, een uniek trainingsprincipe dat op relatief korte termijn spectaculaire resultaten oplevert. Met Trojan Workout kun je afvallen, sterker en fitter worden en je sportspecifieke resultaten verbeteren. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een half uur Trojan Workout net zo effectief is als anderhalf uur gewone fitness.

Conflicthantering voor bedrijven


De methode conflicthantering voor bedrijven wordt continu goed geëvalueerd door onze klanten. De veiligheid van de werknemer staat hierbij centraal. Een belangrijk principe van onze methode is het vermogen om een conflict constructief in plaats van destructief te beïnvloeden. Daarom spelen goede communicatietechnieken en sociale vaardigheden een belangrijke rol en leren wij uw werknemers hoe ze conflicten objectief en veilig kunnen benaderen en afhandelen.

De hoogste kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden al onze activiteiten altijd uitgevoerd onder begeleiding van internationaal gecertificeerde instructeurs. Om deze kwaliteit te blijven waarborgen laten we ons voortdurend bijscholen op de allerhoogste niveau's. We vliegen hiervoor de hele wereld rond om bijscholing van de allerbesten te ontvangen zodat we onze kennis aan jou kunnen doorgeven.

Flexibele lesroosters

Flexibiliteit vinden we belangrijk. Ook eenvoud is belangrijk. Daarom bieden wij abonnementen aan waarbij je niet vast zit aan een vaste dag of vast uur. Als lid van Trainingscentrum Helena kun je per week zelf bepalen welke activiteit je doet. Je kunt een beperkt aantal lessen volgen. Of onbeperkt lessen volgen. Net waar jij zin in hebt. Wil je de ene week de focus op Krav Maga leggen, en de week daarna alleen maar de Trojan Workout volgen? Geen probleem.

Geen inschrijfgeld

Wij hebben een opzegtermijn van slechts één maand en wij hanteren geen inschrijfgelden voor lidmaatschap.
Iedereen is welkom om direct een kijkje in een les te komen nemen of mee te doen middels een proefles. We zien je graag verschijnen!
Heb je nog vragen? Stuur ons dan een mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 023-8445093