fbpx

Kun je nou echt effectief Krav Maga trainen tijdens de lockdown?

Wie sterk in zijn schoenen wil staan, weet dat jezelf kunnen verdedigen hiervoor een essentiële vaardigheid is. Jezelf kunnen verdedigen is voor een groot deel fysiek, maar voor een groot deel ook mentaal. Het vermogen om voor jezelf op te kunnen komen en je te kunnen redden in een conflict, geeft je bijvoorbeeld extra zelfvertrouwen. Dit straal je ook uit, waardoor de kans dat je Krav Maga moet gebruiken minder groot wordt.

Maar met alleen een sterke uitstraling red je niet. Het is niet denkbaar dat je de rest van je leven gegarandeerd bent van een veilige leefomgeving. Er lopen nou eenmaal vervelende mensen rond op deze wereld. Het is daarom ook uiterst belangrijk dat je weet wat je moet doen, als het er toch op aankomt dat je fysiek moet handelen en jezelf dus fysiek moet verdedigen. Zelfverdediging leren is essentieel. Ook wanneer we kampen met de beperkingen in deze lockdown periode.

Achter de schermen Helenadag 2019

Instructeur Stephan deelt zijn ervaringen van deze supergave dag!

Houd het hoofd koel…..ook tijdens het organiseren

Eind juni kwam Monique met een goed idee: “Is het niet weer eens tijd voor een Helenadag?”. Top idee, vond ook Martijn. Ik kreeg de vraag of ik de organisatie van deze dag op mij wilde nemen. Uiteraard met de ondersteuning van onze spil in het web Monique.

Door mijn ervaring met het bedenken en geven van workshops, dacht ik: “Ja, dat doe ik wel even.”. Alleen dit keer was het niet zomaar een workshopje maar een hele DAG. Want, de ‘Helenadag’ is altijd een spektakel. Iets waar ik zelf niet van ben als het om workshops gaat. Met deze eye opener op zak pakte ik deze uitdaging alsnog met beide handen aan. 

Krav Maga Mindset

Krav Mindset Seminars: kom uit je comfortzone en groei mentaal!

Het motto van Trainingscentrum Helena is ‘Sterk in je schoenen’. Alles onder controle hebben in het leven is natuurlijk onmogelijk. Perfectie bestaat niet. Maar je kunt wel alles uit jezelf proberen te halen, om steeds sterker te worden. Een belangrijk onderdeel van de Krav Mindset!
In de Krav Maga les halen we je steeds uit je comfortzone waardoor je steeds beter wordt. En om mentaal te leren groeien, bieden we de Krav Mindset aan. In onze Mental Power Seminars leren we je omgaan met tegenslagen en hoe je doorzettingsvermogen creëert. Dit is het eerste onderwerp dat we gaan behandelen in deze nieuwe reeks seminars.

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

Zwembad Aquarijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen a/d Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons