Sterk in je schoenen!

Trainingscentrum Helena leert mensen van alle leeftijden en achtergronden sterk in hun schoenen te staan. Middels 's werelds best geteste zelfverdedigingsmethodes en trainingsprincipes brengen we jouw fysieke en mentale kracht naar topniveau. We verleggen je grenzen en verrijken jouw welzijn door gezonder te leven, beter te bewegen, je zelfvertrouwen en persoonlijke kracht te verruimen en je gevoel van veiligheid te vergroten.

Helena trainers

Onze hoogste prioriteit is kwaliteit. Al onze trainers zijn gecertificeerd door wereldwijd erkende bonden en instituten. Voor waarborging van de Helena-kwaliteit laten we ons voortdurend bijscholen op de allerhoogste niveaus. We willen het allerbesten ontvangen, zodat we jou het allerbesten kunnen geven.

Maak online alvast kennis met jouw instructeur(s) en bekijk hier de profielen van de Helena trainers.

Testimonials

Als betrokken trainingscentrum delen we graag onze kennis en ervaring met jou. Nog toffer vinden we de verhalen van anderen over Trainingscentrum Helena.

Lees hier de ervaringen van o.a. verschillende Trojans, kravisten, FemmePowerment deelnemers en volgers van onze persoonlijke coaching of voedingsprogramma.

Nieuws

De lancering van het eerste  ‘Trojan Workout' boek. Een serie ‘Zelfverdediging voor Vrouwen’ op Linda TV. Een radio-interview over de omgang met terreurangst. Of de viering van het slagen voor een examen door onze cursisten. We nemen je graag mee op onze reis en die van de Helena community.

Bekijk hier ons overzicht aan publicaties en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en updates.

Blogs

Tips over het trainen van je aandachtsspieren of het waarborgen van jouw veiligheid tijdens een vakantie. Een verslag van het Helena 'Secret Agent' themakamp. Of de verhalen van Krav Maga studente en auteur Charlotte. Onze medewerkers en cursisten delen graag hun kennis en ervaring met jou.

Bekijk hier ons overzicht aan blogs en lees hoe wij de Helena community mentaal, verbaal en fysiek weerbaarder maken.

Tarieven en betaling

Jouw persoonlijke veiligheid en weerbaarheid of dat van je kinderen is kostbaar. Je hebt er ontzettend veel voor over. Trainingscentrum Helena houdt de financiële drempel naar haar producten en diensten laag, zodat jij/je kinderen makkelijker de reis kunnen starten naar het sterker in je/hun schoenen staan.

Bekijk hier onze trainingsmogelijkheden en bijbehorende tarieven en vormen van betaling.

Voorwaarden

Om jou het beste van ons te kunnen geven en de veiligheid van beiden te waarborgen, hebben we enkele voorwaarden opgesteld. Maak je maar niet druk, deze zijn vrij standaard en dus niet ingewikkeld. Ook dit onderdeel houden we graag laagdrempelig voor de Helena community.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden bij deelname en de voorwaarden bij gebruik van de webshop.

Trainingscentrum Helena richt zich op de veiligheid en gezondheid van haar leden. Met effectieve methodes proberen wij dit te realiseren. Hiermee leren wij mensen van alle leeftijden en achtergronden "Sterk in je Schoenen" staan.
Martijn Bos

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

H. Dunantweg 1
2402 NM Alphen aan den Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons