Bekijk onze Facebook posts en word fan!

Krav Maga voor tieners

Krav-Maga-kinderenOok bij Krav Maga voor tieners zijn de lessen aangepast op de vraag van deze doelgroep. De tienerleeftijd is niet altijd even makkelijk. Door veranderingen in je leefomgeving en aan jezelf, is het vaak moeilijk om de juiste keuzes te maken. Daarnaast is een tiener vaak kwetsbaarder in omgang met leeftijdsgenoten. Pesterijen en vechtpartijen op het schoolplein zijn niet ongewoon maar kunnen een behoorlijke impact hebben je zelfbeeld en je verdere ontwikkeling, in omgang met anderen. Krav Maga Junior lessen kun je dan goed gebruiken.

De lessen Krav Maga Junior voor tieners staan in het teken van het je weerbaar en vaardig opstellen in omgang met anderen. Het onderwerp pesten krijgt veel aandacht, maar ook assertiviteit en weerbaarheid. Daarnaast leer je alle effectieve technieken van Krav Maga, aangepast op je leeftijd. Tot slot werken de deelnemers aan hun fysieke gesteldheid en motoriek.

Tieners leren:

  • omgaan met pesters en pesterijen
  • bedreigende situaties vermijden
  • een positief gevoel over hun identiteit en zelfvertrouwen ontwikkelen
  • het fysieke vermogen van hun lichaam verkennen en grenzen te verleggen
  • gepaste zelfverdedigingstechnieken voor de jeugd

Bewezen in de praktijk

Krav Maga Junior is anders dan andere vechtsporten omdat de focus op de praktijk ligt. Geen stoffige tradities of 'mooie' technieken. Krav Maga Junior leert uw kind alleen technieken die écht werken. Daar heeft uw kind immers het meest aan. De zelfverdedigingmethode is gebaseerd op jaren van ervaring op grote schaal, wereldwijd. Zo leert uw kind het beste van Krav Maga voor tieners.

Meedoen

Groepslessen

Kom gewoon langs voor een proefles! Van te voren inschrijven is niet nodig. Kijk voor tijden bij ons lesrooster Of stuur voor meer informatie een email.