Bekijk onze Facebook posts en word fan!

Krav Maga voor kinderen

Krav-Maga-kinderenDe wereld is niet altijd lief, leuk en aardig. In de Krav Maga Junior trainingen leren kinderen op speelse wijze hoe ze moeten reageren in lastige situaties en hoe ze het beste kunnen omgaan met agressieve leeftijdsgenoten. De Krav Maga Juniorlessen vinden plaats op woensdag en vrijdag middag op locatie Haarlem en op de dinsdagmiddag in Alphen a/d Rijn. 

Zelfverdediging voor kinderen (5 tm 10 jaar)

Krav Maga Junior is een unieke vorm van zelfverdediging voor kinderen. Kinderen leren spelenderwijs hoe ze zichzelf fysiek, maar ook verbaal kunnen verdedigen. Discipline, respect en goede sociale vaardigheden zijn drie kernbegrippen van de lessen.

Daarnaast zijn de kinderen lekker sportief bezig met andere leeftijdsgenootjes. Zo kunnen ze de geleerde vaardigheden direct toepassen. De kinderen worden extra aangemoedigd hun natuurlijke bewegingspatronen te gebruiken tijdens de lessen, zo werken ze vanaf jonge leeftijd aan hun fysieke ontwikkeling en motoriek.

Situatiegerichte oefeningen

Vervelende of agressieve klasgenootjes, vreemden die uw kind aanspreken, volwassenen die een kind kwaad willen doen. Dit zijn slechts enkele situaties waarbij uw kind leert omgaan met anderen mensen. We behandelen ook calamiteiten zoals brand of hoe te reageren in een drukke mensenmassa.

Zelfvertrouwen en weerbaarheid voor kinderen
Uw kind leert:

  • zelfvertrouwen uit te stralen en voor zichzelf op te komen
  • bedreigende situaties te vermijden
  • weerbaar en vaardig omgaan met leeftijdsgenoten
  • verantwoord en respectvol omgaan met anderen
  • gepast reageren bij noodsituaties

Bewezen in de praktijk

Krav Maga Junior is anders dan andere vechtsporten omdat de focus op de praktijk ligt. Geen stoffige tradities of 'mooie' technieken. Krav Maga Junior leert uw kind alleen technieken die écht werken. Daar heeft uw kind immers het meest aan. De zelfverdedigingmethode is gebaseerd op jaren van ervaring op grote schaal, wereldwijd. Zo leert uw kind het beste van Krav Maga, ongeacht de leeftijd.

Meedoen

Groepslessen

Kom gewoon langs voor een proefles! Van te voren inschrijven is niet nodig. Kijk voor tijden bij ons lesrooster Of stuur voor meer informatie een email.