Bekijk onze Facebook posts en word fan!

Femmepower Jaarprogramma

High Performance for Female Leaders

2014 Helena Femmepower FB Post 1200x1200px

 

Om de top te bereiken en daar te blijven moet jij als persoon het verschil kunnen maken. Dit geldt in de sportwereld, maar zeker ook in het bedrijfsleven. 

Alleen kennis is niet genoeg!

Wil je het verschil maken, dan hangt het af van jouw persoonlijk leiderschap.

 

Werken aan jouw leiderschap

Een jaarprogramma onder begeleiding van Martijn Bos, high performance coach en Krav Maga expert

Ben je een vrouwelijke ondernemer, manager of professional en:

 • Heb je veel durf en lef en vechtlust nodig in je werk, maar ontloop je dit soort situaties liever?
 • Ben je vaak moe of gespannen en kom je energie te kort? (terwijl je die wel nodig hebt?)
 • Ontbreekt het je vaak aan focus en concentratie, waardoor je niet voor elkaar krijgt wat belangrijk voor je is?

Als vrouwelijke leider sta je vaak onder grote druk. Er wordt aan alle kanten aan je getrokken. Vaak moet je in een mannenwereld functioneren. Het is lastig om je grenzen aan te geven. De vele rollen en taken die je op je schouders hebt, maken je futloos en moe, waardoor je niet zo goed presteert.

Als het niet lukt om goed te functioneren, heeft dat consequenties. Voor je werk, je carrière, je kansen en mogelijkheden. Maar ook voor je relatie en gezin.

Het lijkt alsof er nieuwe inzichten en vaardigheden nodig zijn. Om gefocust te zijn, gedisciplineerd, productief en daadkrachtig. Om assertief en energiek te zijn.

En dat kan!

Met mentale vaardigheden en technieken uit de verdedigingsmethode Krav Maga leer je hoe je focus behoudt, prioriteiten stelt en op komt voor wat je nodig hebt. Met een stevige dosis aan mentale kracht ben je daadkrachtig, doelgericht en niet te stoppen. De juiste voeding, lifestyle en training geven je de hele dag door genoeg energie.

Dat is waar het FemmePower-programma je bij helpt.

Hier een greep uit wat je gaat leren in het programma:

 • Hoe je je doelen realiseert op de meest productieve manier
 • Het geheim van de juiste voeding en lifestyle waardoor je ’s nachts beter slaapt en overdag voortdurend energie hebt en je hersenen optimaal laat functioneren
 • Veelvoorkomende verstoorders waardoor je energie verliest (en wat je kunt doen om dit te vermijden) (zelfs je telefoon heeft effect hierop)
 • Hoe je je grenzen bewaakt in contact met lastige klanten, dominante collega’s of concurrenten
 • Hoe je een mindset ontwikkelt die bestand is tegen tegenslagen en waarmee je kunt functioneren onder druk.
 • De beste manieren om je te concentreren waardoor je veel sneller je werk kunt doen
 • Hoe je met speciale vaardigheden altijd “aan” kunt staan, als jij dat wilt, waardoor je scherp uit de hoek kunt komen en impact hebt op je omgeving

Het effect van het programma is dat je jouw zelfverzekerdheid en kracht voelt en je straalt dat ook uit! En je omgeving merkt dat ook.

"Fysieke vechtkracht heeft me als ondernemer sterker gemaakt"

Laura BabeliowskyIk had nooit gedacht dat fysieke vechtvaardigheden zo’n invloed zouden hebben op mijn gedrag en mindset. Tijdens mijn deelname aan Martijns programma ontdekte ik dat ik bang was om (fysiek) klappen te krijgen. En dat dit doorwerkte in mijn leven als ondernemer, waarin ik ook de neiging had om klappen uit de weg te gaan. Door te leren deze angst te overwinnen, ben ik mentaal veel sterker geworden en heb ik geen angst meer om moeilijke situaties aan te gaan. Dit heeft mij als ondernemer veel succesvoller gemaakt”. Laura Babeliowsky, ondernemer 

 

www.laurababeliowsky.nl

Kortweg gaat FemmePower je het volgende opleveren:

 • Je voelt je sterk, energiek en veerkrachtig. 
 • Je benut je volledige potentie en blijft groeien 
 • Je hebt de energie om de hele dag bevlogen je werk te doen 
 • Je hebt een groot draagkracht en bent bestand tegen stressvolle situaties 
 • Je bent fit, gezond en slank

Waarom ik je hiermee wil helpen

In de afgelopen jaren heb ik veel met vrouwen gewerkt die succesvol waren maar energie en focus misten om écht verder te komen.

Door ze te trainen in hun FemmePower, maakten ze sneller promotie, ging hun bedrijf meer omzet genereren en werden ze een persoonlijkheid met wie anderen rekening gingen houden.

Ik heb gezien dat mijn manier van werken heel goed aansluit bij ambitieuze vrouwen en zie het effect hiervan op hun leven. Dat geeft mij een enorme voldoening!

“Ik voel me nu een sterkere leider”

Monique LeenenDe aanleiding om aan dit programma mee te doen was voor mij de combinatie van het mentale, cognitieve en fysieke. De top 3 adviezen die ik meeneem uit deze cursus zijn: dat fysieke inspanningen + agressie-oefeningen noodzakelijk zijn voor persoonlijke groei, dat angst je helpt, maar zorgen maken niet en hoe ik andere mensen duidelijk kon maken hoe ik behandeld wil worden. Ik ben nu veel transparanter, waardoor mijn communicatie in al mijn relaties verbeterd is. Door de fysieke onderdelen van het programma voel ik nu nog meer leiderschap, wat mijn bedrijf ten goede komt. 

Monique Leenen, ondernemer

http://www.ikverkoopjou.nl

 Het KRAV MAGA FEMMEPOWER JAARPROGRAMMA is gebaseerd op 3 pijlers

 1. Vergroot je emotionele kracht; je bent stressbestendig, moedig, strijdlustig, hanteert je grenzen en bent niet uit het veld te slaan.
 2. Vergroot je mentale kracht; je verscherpt je aandacht, behoud je focus en genereert de resultaten die je wilt.
 3. Vergroot je fysieke kracht; je creëert een leefstijl waardoor je je steeds energiek, fit en vitaal voelt.

Dit is wat je krijgt als je meedoet:

20 trainingen: (woensdagochtend van 10 tot 12 uur in Haarlem, de trainingen vallen steeds op week 2 en 4 van de maand, verspreid over 1 jaar)

 • Persoonlijke begeleiding van Martijn Bos, die je bij staat, motiveert en klaar staat voor persoonlijke feedback
 • Krav Maga-training van een van s' werelds hoogstopgeleide instructeurs

Coaching & Training:

 • Een jaar lang werk je continue aan je doelen, het behouden van focus en het genereren van resultaten.
 • Bij iedere training krijg je coaching in het nemen van je volgende stappen op het gebied van mentale, fysieke en emotionele kracht naar een steeds betere versie van jezelf.

Intervisie:

 • Iedere training is er een moment van intervisie met de andere vrouwelijke professionals en high performers over je doelstellingen, progressie en persoonlijke groei.

 

Filmrecensie femmepower Marina Korf

Bij het programma krijg je maar liefst 6 BONUSSEN (ter waarde van €754,- ):

 1. Trainingsschema’s op maat voor een gezond en sterk lichaam dat er fit uit ziet
 2. Voedingsschema’s voor maximale vetverbranding, optimaal functioneren van je hersenen en je de hele dag door energiek voelen.
 3. Speciaal Krav Maga trainingsevenement waarin je binnen een thema, je leert jezelf te redden uit dreigende situaties
 4. Essentiële beschermingsmiddelen voor tijdens de Krav Maga lessen
 5. E-book '9 principes die je fysieke en mentale kracht vergroten door FEMMEpower'
 6. Videopresentatie over de basisprincipes van fysieke en mentale kracht en hoe je ze in het dagelijks leven inzet.

Dit unieke jaarprogramma wordt aangeboden door Trainingscentrum Helena en staat onder leiding van instructeur Martijn Bos.

Wie is Martijn Bos?

Martijn

Martijn Bos is “mental coach”, personal trainer, hypnotherapeut en Krav Maga expert. Hij werkt ruim 15 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Hij behoort tot een van de hoogst gegradeerde Krav Maga instructeurs in de wereld en is als eerst benoemd tot E.I.T. (Expert Instructors Team, Krav Maga) door de IKMF. Martijn was onder andere te zien in “Van etter tot engel goes Kenya” (2006) van RTL5 “Family Matters” van de NCRV (2009, 2010, 2011), “Van de Straat” en “What The Frans” waar hij in korte tijd een vrouw leerde zich te kunnen verweren tegen 4 mannelijke belagers. In 2016 heeft Martijn voor Linda.TV een reeks van 12 video’s opgenomen over hoe vrouwen hun veiligheid kunnen vergroten.

Daarnaast is hij eigenaar van Trainingscentrum Helena. Hij heeft onder meer gewerkt als docent op de hogeschool Haarlem en trainer bij Politie Haaglanden. Martijn reist als lid van het Expert Instruction Team (EIT) de wereld over om empowerment en zelfverdediging aan te leren. Afgelopen jaar doceerde hij in België, Duitsland, Tsjechië, Griekenland, Rusland, Israël en China. Hij trainde persoonsbeveiligers van onder andere David Beckham, The Backstreet Boys, leden van het koningshuis en rijke ondernemersfamilies in Nederland.

 

 Jouw investering voor het jaarprogramma bedraagt € 4997,- excl. BTW.

Klik hier als je het bedrag in één keer wil betalen!

 

Wil je liever in 4 termijnen betalen, bestel het programma dan via onderstaande button.  Voor dit abonnement betaal je nu voor de eerste periode € 1257, excl. BTW en word je vervolgens per kwartaal gefactureerd. In totaal bedraagt je investering dan 4 x 1257 = € 5028,00 (excl. BTW).

Bestel hier je FemmePower in 4 termijnen

 

Garantieregeling:

We willen dat je direct de effecten van de training merkt en dat je heel tevreden bent! Mocht je na de eerste module merken dat deze training toch niet aansluit bij je behoeften, kun je binnen 1 maand aangeven dat je je geld terug wil. Je krijgt dan het volledige bedrag terug (minus het niet- restitueerbare bedrag van € 697,-).

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Martijn Bos

P.S. Werken aan je focus, lifestyle en je fysieke en mentale kracht gaat je leven veranderen. Je bent het waard! Meld je snel aan, vóór de prijs omhoog gaat. Ik zie ernaar uit om met je aan het werk te gaan!

Heb je belangstelling om mee te doen aan het jaarprogramma, maar heb je nog een aantal vragen en wil je Martijn hier persoonlijk over spreken?

Stuur dan je naam, telefoonnummer en vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.