fbpx

Kids Krav Maga 6 juli 2019

De laatste sub-leveltesten zijn inmiddels achter de rug en zoals ieder jaar volgt er, rond het begin van de zomer, een Krav Maga Jeugd Examen. Dit jaar zal voor het eerst een splitsing plaatsvinden voor dit examen. Voor een deel van de kinderen zal het examen nog steeds in Haarlem plaatsvinden (o.l.v. Trainingscentrum Helena) en voor een ander deel zal het examen in Utrecht plaatsvinden (o.l.v. IKMF Nederland).

Kinderen vanaf 8 jaar met op dit moment een gele, groene, J1 of J3 patch doen examen in Utrecht. De kinderen die een band of een afwijkende patch bezitten doen examen in Haarlem. Deze inschrijving is enkel bestemd voor ouders of verzorgers van kinderen die in Haarlem examen zullen doen.

Voorwaarden examen

Uw kind mag enkel meedoen aan het examen wanneer het minimaal 4 maanden meetraint in één van onze Krav Maga Jeugd lessen. Eveneens is het belangrijk dat het kind de 4 maanden voorafgaand aan het examen geregeld aanwezig is geweest om voldoende uren aan scholing te bezitten.

Verder moet vanaf dit jaar het deelnemende kind in bezit zijn van een IKMF-paspoort. Het paspoort is aan te schaffen bij onze baliemedewerkster in Haarlem of bij de instructeur in Alphen a/d Rijn en kost 25 euro. Dit is een eenmalige aanschaf.

Tijden examen

In het onderstaande overzicht vindt u de tijdsindeling van het examen op 6 juli in Haarlem.

10:30 - 11:00 uur: Deur open en welkom

11:00 - 11:45 uur: examen 5 - 7 jaar (in het bezit van een witte, gele en oranje band)

12:00 - 12:45 uur: examen 8 - 10 jaar (in het bezit van een witte, oranje en blauwe patch)

13:30 – 14:30 uur: 11 - 15 jaar (in het bezit van een J patch)

14:45 – 15:45 uur: 11 - 15 (in het bezit van een J2 en J4 patch)

Tenue

De kinderen doen examen in het volledige tenue (zwarte Krav Maga broek en rood Krav Maga T-shirt) met zaalschoenen. Voor de leeftijdscategorie 5 - 7 jaar hoort hier de band bij. De kleur van de band is afhankelijk van het level dat uw zoon/dochter op dit moment heeft. Voor de overige leeftijdscategorieën geldt dat zij geen band hebben, maar een patch. Deze patch is vastgemaakt op de linker broekspijp ter hoogte van het bovenbeen. Kinderen die door hun level in het bezit zijn van scheenbeschermers moeten deze ook meenemen voor het examen. Verder is het aan te raden om voor uw kind voldoende water mee nemen en een stuk fruit voor na afloop van het examen. Er is op de locatie ook een horecagelegenheid aanwezig.

Toeschouwers zijn welkom!

Dit spannende evenement willen we natuurlijk niet geruisloos voorbij laten gaan. Het is daarom mogelijk om zoveel toeschouwers mee te nemen als u wilt. Opa, oma, broers, tantes en buren. Iedereen is welkom. Er is een tribune en er is de mogelijkheid om “langs de lijn” mee te kijken met de deelnemers. Foto’s maken mag (zonder flitsen), filmen is daarentegen niet toegestaan.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 06-07-2019 10:30
Einddatum 06-07-2019 15:45
Registratie Startdatum 13-05-2019
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 04-07-2019
Prijs €20,00
Locatie Kennemer Sportcenter

Locatie informatie - Kennemer Sportcenter

Kennemer Sportcenter
IJsbaanlaan 4A
2024 AV Haarlem

Aanmelden nieuwsbrief


Onze locaties

Haarlem

Gonnetstraat 7
2011 KA Haarlem

Alphen aan den Rijn

H. Dunantweg 1
2402 NM Alphen aan den Rijn

Officieel lid van:

Copyright © Trainingscentrum Helena
Volg ons