Bekijk onze Facebook posts en word fan!

Trojan Workout Kettlebell basis seminar

logo trojan Sterker worden, snel afvallen en beter bewegen? Maak dan kennis met kettlebell training bij Trainingscentrum Helena.

Trainingscentrum Helena is een autoriteit op het gebied van Kettlebell, Bodyweight training en Trojan Workout en verzorgt op reguliere basis seminars voor het aanleren van Kettlebell technieken. 

Leer Kettlebell training volgens de principes van Trojan Workout en RKC.

De seminars Trojan Workout Kettlebell zijn zowel voor beginnende om de techniek aan te leren als voor gevorderde kettlebellers om hun techniek verder te verbeteren.

De seminar heeft als doel het aanleren van technieken en is dus wat anders als een workout.

Lees meer

Trojan Workout Kettlebell Advanced seminar A & B

logo trojan

Sterker worden, snel afvallen en beter bewegen? Doe mee met de Kettlebell training bij Trainingscentrum Helena.

Trainingscentrum Helena is een autoriteit op het gebied van Kettlebell, Bodyweight training en Trojan Workout en verzorgt op reguliere basis seminars voor het aanleren van Kettlebell technieken. Volgend op de populaire basis seminars starten we in 2018 met de Advanced Seminars.

Leer gevorderde Kettlebell technieken volgens de principes van Trojan Workout en RKC.

De advanced seminars Trojan Workout Kettlebell zijn voor de meer geoefende kettlebellers die hun techniek verder willen verbeteren en zichzelf willen uitdagen. Deelnemers aan de Advanced Seminar hebben eerder al deelgenomen aan de Basis Seminar, volgen op reguliere basis de Trojan Workout lessen of hebben elders voldoende ervaring met de Kettlebell training opgedaan. Deelnemers moeten tenminste in staat zijn om de reguliere Kettlebell Swing (two handed) op een veilige manier uit te voeren. Twijfel je over je niveau? Kom gerust een proefles mee doen en ervaar welke kwaliteit wij aanhouden als standaard om veilig mee te kunnen doen.

Lees meer

Stay Away

Wat is stay away Fysieke Empowerment voor vrouwen?

Bang om alleen te lopen?
Vind je het moeilijk om directief te zijn, als iemand je lastig valt?
Ben je terughoudend in het aangeven van je grenzen?

Dan kunnen wij je een hoop leren!

Ook jij kunt je krachtig en sterk voelen. Je bent zelfverzekerd en overtuigd van je fysieke en mentale kracht, zodat je je leven en relaties veel meer naar je hand zet. Dit is precies waar de fysieke empowerment cursus Stay Away over gaat. De cursus leert je vaardigheden die nodig zijn om als vrouw volledig in je kracht te staan.

Stay Away is de eerste cursus fysieke empowerment van Trainingscentrum Helena, speciaal ontworpen voor vrouwen. Bij fysieke empowerment en zelfverdediging voor vrouwen zijn er immers andere dingen belangrijk dan bij een cursus voor mannen. Ook zijn er specifieke scenario’s die in het bijzonder voor vrouwen een gevaar vormen.

Tijdens deze cursus behandelen we de drie centrale aspecten van zelfverdediging. Geef je nu op voor de nieuwe cursus Stay Away.

Lees meer