Bekijk onze Facebook posts en word fan!

Kracht van het moment deel 2

Kracht van het moment deel 2

deel 2 van alertheid, focus en situational awareness.

Niet alleen op straat, maar het je niet kunnen focussen zorgt er ook voor dat een vergadering niet verloopt zoals jij wil, dat een bespreking anders uitpakt, of dat je een doelstelling niet realiseert.

Kracht van het moment deel 1

Kracht van het moment deel 1

Alertheid die ontstrest en je veiligheid vergroot

Afgelopen zaterdag is alweer de zesde aflevering van de videoreeks Krav Maga op Linda.TV uitgezonden. Heb je ze al gezien? Via www.linda.tv of via de Linda TV app kun je ze volgen, liken of delen. (hartje rechts naast de video). Ook waardevol voor mannen!

Ik krijg er een hoop positieve reacties op en deze kennis deel ik graag, omdat het hele praktische, nuttige en bruikbare tips zijn. De tips worden zelfs door verschillende collega instructeurs in hun eigen lessen gebruikt!

3 aandachtspunten voor trainingsresultaat die je niet in een blog vindt

3 aandachtspunten voor trainingsresultaat die je niet in een blog vindt

Ik was laatst met een van onze instructeurs in gesprek toen hij als grapje zei dat door alle blogs die mensen tegenwoordig schrijven, er geen privé trainers meer nodig zijn. “je kunt nu je eigen privétrainer zijn, als je maar genoeg blogs leest van professionals in de fitness branche”.

Want zo is het,  tegenwoordig kun je alles op internet nalezen en er vervolgens zelf mee aan de slag. Toch?...

POWER 2 MOVE GASTBLOG VAN JAN HOFMAN: HET SUIKERBEEST

POWER 2 MOVE GASTBLOG VAN JAN HOFMAN: HET SUIKERBEEST

Mijn zoontje gaat straks naar groep 1 dus had ik een gesprek op school.
'Elke woensdag is fruitdag en de rest van de dagen krijgen de kinderen een kaakje in de pauze.’ Toen dacht ik: 'uhhh waarom niet andersom, dus elke dag fruitdag? En ja op woensdag een kaakje want je houdt het niet tegen!' Dat heb ik vaker gehad in mijn leven. Sommige dingen vind ik vreemd die een ander heel gewoon vindt, vooral als het over gezondheid en sport gaat. Navraag leerde dat fruit geven aan kinderen te lang duurt. 'Je zou er een les van kunnen maken', dacht ik. Vertel kinderen over fruit en groente, dat is leerzaam. Zo denk ik erover.

Je succes verdubbelen, het kan!

Je succes verdubbelen, het kan!

Nog niet zo lang geleden deed ik mee aan een opleiding voor empowerment instructeurs, omdat ik geloof dat je altijd kunt blijven leren. Ik volg zelf daarom vaak workshops en opleidingen van andere professionals.

Deze opleiding werd afgesloten met een examen en degenen die het haalden, waaronder ik, mochten zich daarna instructeur van deze methode noemen. De opleiding had mij niet veel nieuwe dingen gebracht, maar ik vond het wel een leuke ervaring.

Laat je PowerMentaliteit voor je werken en je kunt alles aan!

Laat je PowerMentaliteit voor je werken en je kunt alles aan!

In Nederland zie je de trent van een coach steeds meer. Mensen snappen dat als je verder wilt komen, het heel gewoon is dat iemand je daar bij coacht. In de vorm van een privé trainer die een trainingsschema voor je ontwikkelt, de trainingen met je door neemt en resultaten monitort. Of een mental coach, die je helpt om lifeskills te ontwikkelen waardoor je mentaal sterker in het leven staat.