Bekijk onze Facebook posts en word fan!

Introductie

Introductie

Welkom op mijn blog! Leuk dat je leest en ik hoop van harte dat je blijft lezen en mij blijft volgen. Ik ben een blog gestart omdat ik heb gemerkt dat ik veel van wat ik weet en mee maak wil delen. Mijn werk omvat een hoop uiteenlopende zaken maar de essentie is steeds waar mijn bedrijf Trainingscentrum Helena voor staat: Sterk in je Schoenen. Omdat ik het gevoel heb dat deze spreuk zo intensief bij mijn werk is betrokken schrijf ik hem met hoofdletters en maak ik deze zin mij in feite eigen.

Altijd optimaal presteren

Altijd optimaal presteren

Heb jij stalen zenuwen? Blijven die in stand als de spanning stijgt? Als jouw prestaties het verschil kunnen maken tussen winnen of verliezen, tussen zegen vieren of falen of tussen leven of dood.

Als dit ene moment dat allemaal kan bepalen?

Falen met een glimlach

Falen met een glimlach

Wist je dat het geheim om af te vallen, sterker te worden, van je angsten af te komen en te kunnen floreren onder weerstand, afhankelijk is van één ding? En wist je dat dit ene ding het ultieme geheim is van groot succes?

Woont er een terrorist bij jou in de straat?!

special agent

Er zijn tijden geweest, ook in de Nederland, dat er een kans aanwezig was, dat jouw eigen buurman of buurvrouw zomaar een spion, contraspion of verklikker kon zijn.

Tijdens de koude oorlog en zeker tijdens WO2 was dit een serieus risico. Misschien woont er op dit moment in jouw straat een beroepscrimineel, verkrachter of (potentiele) terrorist? Zou jij het door hebben?

Dat kan zo maar mis gaan! deel 4

Dat kan zo maar mis gaan! deel 4

Vorige week sprak ik een ondernemer. Voor deze blog noem ik hem Laurens. Laurens had mijn blog gelezen en herkende zich helemaal in mijn vergelijking met een jungle.

 

"Martijn, in mijn werk is het elke dag een jungle! Ik doe veel werk zelf maar ben ook afhankelijk van anderen. Ik wil mijn concurrenten steeds een stapje voor blijven, dus moet ik er goed op letten het beste uit mijzelf te halen en tactisch te handelen. Als ik niet gefocust en alert ben, verlies ik grip op mijn bedrijf en gaan anderen er met mijn opdrachten vandoor".

Awareness, deel 3

Awareness, deel 3

Het leven is soms net een jungle. Alles verandert van dag tot dag en geen moment is het zelfde. In de jungle is awareness nodig om de dag door te komen. En zo lijkt het er bij ons ook wel eens op. Mensen in je omgeving die ongevraagd iets van je willen of die ten koste van jou hun wensen willen behartigen.