Bekijk onze Facebook posts en word fan!

Anti-pesten seminar

anti pestenSta sterk in je schoenen met Krav Maga Junior

Kinderen krijgen er allemaal wel een keer mee te maken. Sommige helaas vaker: gepest worden. Variërend van onaardig benaderd worden tot serieuze mishandelingen. Het resultaat is bijna altijd een verminderde zelfwaarde, angsten en onzekerheid. En dat gevoel blijft niet beperkt tot tijdens het contact met de pester(s).

Voor kinderen die opgroeien kan het effect van pesten negatief merkbaar zijn in de rest van hun leven. Wij willen dit voorkomen door kinderen de handvatten te geven voor zichzelf op te komen. En daarom organiseert Trainingscentrum Helena:

 

Sta sterk in je schoenen met Krav Maga
ANTI-PESTEN SEMINAR
voor kinderen tussen 8-15 jaar

In Alphen ad Rijn op 18 september van 17:15 - 18:45
In Haarlem op 21 september van 16:30 – 18:00

Zelfverdediging begint bij mentale weerbaarheid

Het vermogen van een kind om voor zichzelf op te komen en zichzelf op de eerste plaats te kunnen zetten, is een essentiële vaardigheid die aangeleerd en geoefend moet worden. Zelfverdediging speelt hierin een belangrijke rol. Niet alleen om jezelf te kunnen verdedigen bij een conflict. Het is ook belangrijk voor een gevoel van veiligheid. Als je weet dat je weerbaar genoeg bent, en als je vertrouwt in je eigen kunnen om je identiteit te kunnen bewaken, dan merk je dat in je handelen en gedragingen in contact met anderen. Je bent dan niet “leuk” om te pesten en wordt eerder met respect behandeld.

Daarom vinden wij dat iedereen Krav Maga moet leren. Krav Maga is hét systeem dat je leert gevechten te voorkomen en anders deze vroegtijdig te beëindigen. Onze missie om mensen te leren sterk in hun schoenen te staan en dat zelfverdediging net zozeer een middel is als een doel, maakt dat we onze kennis met zoveel mogelijk mensen willen delen.

Inschrijving geopend

De deelnemers van ons anti-pesten seminar leren zich assertief opstellen, zich verbaal en fysiek verweren en sterk in hun schoenen staan. Het seminar vindt plaats in Alphen ad Rijn op 18 september van 17:15 - 18:45 op de H. Dunantweg 1 en in Haarlem op 21 september van 16:30 – 18:00 in Trainingscentrum Helena, Gonnetstraat 7, te Haarlem.

Kosten: €35,- of €65,- voor een tweetal (bedrag is inclusief 2 gratis proeflessen Krav Maga Junior. De coupons hiervoor worden na het seminar uitgereikt)

Actieve leden van Trainingscentrum Helena krijgen gratis toegang.
Inschrijven en betalen voor het anti-pesten Seminar kan via een van de onderstaande links.

 Alphen a/d Rijn  Haarlem
 Toegang tot anti-pesten seminar 1 persoon  Toegang tot anti-pesten seminar 1 persoon
 Toegang tot anti-pesten seminar 2 personen  Toegang tot anti-pesten seminar 2 personen

anti pesten2