Bekijk onze Facebook posts en word fan!

Aanmelden

Alvorens u zich aanmeldt voor onze lessen, willen wij graag een aantal zaken met u doornemen.

Onderstaande formulieren (downloads) bevatten belangrijke informatie over onze handelswijze. Leest u de formulieren alstublieft goed door voor u deze ondertekent en vervolgens naar ons opstuurt.

Om lid te kunnen worden voor de lessen Trojan Workout en Krav Maga Junior, zult u eerst het inschrijfformulier moeten invullen en ondertekenen. Het formulier met hierin de huisregels die wij voeren, hoeft u niet te ondertekenen maar is wel erg belangrijk!

Bij aanschaf van een Krav Maga programma, stemt u tevens in met onze voorwaarden. Hiervoor hoeft nu niet apart een inschrijfformulier in te vullen.

Wij zien graag gemotiveerde leden met een gezonde mate van discipline.

Wij hopen u graag snel als nieuw lid te kunnen verwelkomen!

De formulieren:

  1. Inschrijfformulier Haarlem en Alphen (online formulier)
  2. Uitschrijfformulier Volwassenen
  3. Uitschrijfformulier Junior
  4. Huisregels en Voorwaarden
  5. Algemene Voorwaarden
  6. Wijzigingsformulier Volwassenen
  7. Wijzigingsformulier Junior

Nadat u het inschrijfformulier volledig heeft ingevuld en bewaard op uw eigen computer, kunt u deze vervolgens afdrukken en afgeven op locatie of opsturen naar het volgende email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij uitschrijving adviseren we u om een kopie van het uitschrijfformulier te bewaren als naslag werk. Trainingscentrum Helena kan hier bij onduidelijkheden over een uitschrijving naar vragen.

Vermeldt u alstublieft bij het onderwerp van het email bericht waar het precies om gaat.