Bekijk onze Facebook posts en word fan!

Femmepower Jaarprogramma

Femmepower  jaarProgramma 

Een vlijmscherp leiderschap jaarprogramma 
2014 Helena Femmepower FB Post 1200x1200px

 

Om de top te bereiken en daar te blijven moet jij als persoon het verschil kunnen maken. Dit geldt in de sportwereld, maar zeker ook in het bedrijfsleven. 

Alleen kennis is niet genoeg!

Wil je het verschil maken, dan hangt het af van jouw persoonlijk leiderschap.

 

Werken aan jouw leiderschap

Om de top te bereiken en daar te blijven moet jij als persoon het verschil kunnen maken. Dit geldt in de sportwereld maar zeker ook in het bedrijfsleven. Alleen kennis is niet genoeg. Veel mensen hebben dezelfde opleidingen gevolgd, beschikken over dezelfde kennis en hebben gelijke vaardigheden om een taak uit te kunnen voeren.

Wil jij het verschil maken, dan hangt het af van jouw leiderschap. Met de vaardigheden om alert, attent en opmerkzaam te kunnen zijn, om op de juiste momenten te kunnen presteren.

Dit leer je in het Vlijmscherp Leiderschap Programma van Trainingscentrum Helena:

 • Een kampioen is niet de persoon met de beste fysieke vaardigheden, maar bezit juist de mentale vaardigheden om zijn fysieke vaardigheden optimaal te benutten.
 • Een bodyguard is niet effectief door zijn fysieke bouw, maar door zijn opmerkzaamheid voor veranderingen in de omgeving.
 • Een succesvolle ondernemer is niet succesvol omdat hij veel weet maar door zijn scherpe oog voor kansen en zijn vermogen om snel te kunnen schakelen.

In situaties waarbij plotseling je leven op het spel staat, bepalen je mentale vaardigheden je kans op overleven meer dan wat dan ook. De houding om door te zetten en bereid te zijn om een strijd aan te gaan helpt je om actie te ondernemen, om te groeien en om gebruik te maken van je volledige potentie. Opgeven en naar je angst en onzekerheid luisteren, remt je vooral af, waardoor je niet optimaal tot je recht kan komen.

Dit unieke jaarprogramma FemmePower levert je het volgende op:

 • alertheid waardoor je opmerkzaam en alert bent, zonder dat dit je extra moeite kost
 • vlijmscherpe focus, zodat je efficiënt en effectief kunt werken
 • een krachtige mindset voor succes en groei, waardoor je sterk staat bij tegenslagen, weerstand en uitdagingen
 • een vechtersmentaliteit, waardoor je kunt incasseren en uitdelen en nooit opgeeft.
 • een gezond, fit en sterk lichaam en je leert hoe fysieke inspanning een vaste plaats heeft in jouw lifestyle
 • skills om jezelf en je geliefden te beschermen, je (sociale) veiligheid kunt vergroten en vechten voor wat je waard bent!

Ik ben trainingscentrum Helena dankbaar voor het fysieke trainingsprogramma en de veiligheid die ik ervaren heb bij het uitvoeren van de fysieke oefeningen in tweetallen of in de groep. Ik ben me nu meer bewust van de FemmePower mentaliteit en wat dat voor mij inhoudt en betekent. 

Wil jij dit ook, meld je dan meteen aan! 

Meteen aanmelden!

 

Dit is wat het Vlijmscherpe Leiderschap jaarprogramma je gaat leren!

 • je leert proactief (in plaats van reactief) met stress omgaan
 • je leert prioriteiten stellen, waardoor je direct in actie komt als een situatie dit van je vraagt
 • je leert zelfverzekerd te handelen en met opperste concentratie

Ik kan al beter prioriteiten stellen, ik vind mezelf belangrijker en ik durf 'nee' te zeggen

Het programma

In dit programma ontvang je gedurende een jaar lang op reguliere basis privé training in Krav Maga en Trojan Workout. Daarnaast ontvang je mental training en personal coaching op maat

Krav Maga: 

 • Je leert aanvallen en verdedigen, incasseren en uitdelen
 • Je leert prioriteiten stellen
 • Je leert technisch en tactisch handelen en doelgericht werken

en dat alles in situaties van verhoogde stress

Mental Training:

 • Je leert vaardigheden om je optimaal te kunnen concentreren
 • Je leert hoe je je effectief kunt ontspannen
 • Je leert situaties inschatten en je omgeving scannen
 • je leert je alertheid te vergroten en een focus te behouden

Personal Training:

 • Helpt je doelen stellen en deze te realiseren
 • Je creëert een mindset waardoor je controle krijgt over je leervermogen
 • Je leert hoe je obstakels en tegenslagen kunt gebruiken
 • Je leert hoe je steeds van je fouten leert

Het programma was voor mij een duwtje in de rug om (weer) zelf het heft in handen te nemen en verantwoordelijkheid te nemen

Voorafgaand aan het programma vindt een toets plaats om te bepalen of het programma passend is. Deze is doorslaggevend om het succes van het programma te bepalen!

Je krijgt:

 • Assesment en goalsetting
 • Krav Maga privé training
 • Mental training
 • Trojan Workout privé training
 • Coaching
 • Voedings- en lifestyle advies
 • Eenmalig een Super Challenge; een buitengewone activiteit, gericht op het verleggen van je comfort zone, aansluitend op je persoonlijke doelstelling
 • MP3’s en transcripten
 • Theoretische kennis en instructie materiaal
 • En vele extra’s….
Dit unieke jaarprogramma wordt aangeboden door Trainingscentrum Helena en staat onder leiding van instructeur Martijn Bos.
Wie is Martijn Bos?

Martijn Bos is “mental coach”, personal trainer, hypnotherapeut en Krav Maga expert. Hij werkt ruim 15 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Hij behoort tot één van de hoogst gegradeerde Krav Maga instructeurs in de wereld en is als eerst benoemd tot E.I.T. (Expert Instructors Team, Krav Maga) door de IKMF. Martijn werkte gedurende 6 jaar als docent conflicthantering aan de Hogeschool in Haarlem. Hij werkte onder andere als Discipline Coach bij TV programma "Van etter tot engel goes Kenya" (2006 RTL5), "Family Matters" (2008, 2010 NCRV), als trainer bij What the Frans (2015, NPO1) en Zelfverdediging voor vrouwen (Linda.TV 2016)

Martijn Bos is CEO van Trainingscentrum Helena. Trainingscentrum Helena is een centrum dat is gespecialiseerd in het aanbieden van trainingen die mensen helpt hun fysieke en mentale kracht te vergroten.

Trainingscentrum Helena verzorgt trainingen voor professionals, managers ondernemers, (persoons)beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om Sterk in hun Schoenen te staan.

Klanten:

De aanleiding om aan dit programma mee te doen was voor mij de combinatie tussen mentaal, cognitief en fysiek sterk in omgaan met conflicten. Ik had bij de start wel twijfels over het mentale en cognitieve deel van de training, omdat ik al veel coaching opleidingen had gevolgd en flink aan mezelf had gewerkt. Toch heb ik ook op deze onderdelen weer flink baat gehad. Ik ben nu vele malen beter in staat mijn grenzen te kennen en deze ook aan te geven, met respect voor mezelf en de ander. De top 3 adviezen die ik meeneem uit deze cursus zijn dat fysieke inspanningen + agressie oefeningen noodzakelijk zijn voor neutrale groei, dat angst je helpt, maar zorgen maken niet en dat ik geleerd heb hoe ik behandeld wil worden en wie ik in mijn leven in rol wil laten spelen ( en wie niet). Ik ben nu veel transparanter, dit verbetert de communicatie in alle relaties. Door de fysieke onderdelen voel ik nu nog méér leiderschap, wat het bedrijf ten goede komt. Ook mijn klanten kan ik door deze vaardigheden nog beter helpen, zodat ook hun bedrijf gaat groeien en bloeien.  Monique Leenen, http://www.ikverkoopjou.nl

Filmrecensie femmepower

BONUSSEN

1. Deelname aan het speciale Krav Maga trainingskamp 

2. Ebook '9 principes die je fysieke en mentale kracht vergroten door FemmePower'

3. Ebook '7 stappen voor ultieme Focus en alertheid in iedere situatie'

4. Videopresentatie van Martijn Bos over '9 principes die je fysieke en mentale kracht vergroten'(tijdens het Reuzesprongevent 2015)

5. Trainingsschema waar je thuis al direct mee aan de slag kan, voor meer fysieke kracht, inclusief kettlebell

 

INVESTERING EN OPTIES OM TE BETALEN:

De investering voor het volledige jaarprogramma bedraagt € 7997,00 (excl. BTW)

reserveer nu je plek!

 

Klik hier als je het bedrag in één keer wil betalen!

 

 Betalen in termijnen behoort ook tot de mogelijkheden. In dat geval betaal je in 3 termijnen van € 2007,00 met een aanbetaling van € 2007,00. In totaal ben je dan € 8028,00 verschuldigd. (excl. BTW)

Bestel hier je FemmePower in 4 termijnenFemmePower 4 termijnen

Garantieregeling:

We willen dat je direct de effecten van de training merkt en dat je heel tevreden bent! Mocht je na de eerste module merken dat deze training toch niet aansluit bij je behoeften, kun je binnen 1 maand aangeven dat je je geld terug wil. Je krijgt dan het volledige bedrag terug (minus het niet- restitueerbare bedrag van € 697,-).

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Martijn Bos

P.S. Werken aan je fysieke, mentale, cognitieve en verbale kracht gaat je leven veranderen. Je bent het waard! Meld je snel aan, vóór de prijs omhoog gaat. Ik zie ernaar uit om met je aan het werk te gaan!

Heb je belangstelling om mee te doen aan het jaarprogramma, maar heb je nog een aantal vragen en wil je Martijn hier persoonlijk over spreken?

 reserveer dan hier je Power gesprek en bespreek vrijblijvend of het Vlijmscherpe Leiderschap jaarprogramma bij je past.